kampeerautoverzekering

Wanneer je gerust op vakantie wil gaan met je kampeerauto, dan kun je een kampeerautoverzekering afsluiten. Er zijn een aantal mogelijkheden waaruit je dan kunt kiezen. Het is sowieso verplicht een WA-verzekering af te sluiten. Dit is de meest goedkope variant van verzekeringen, waarmee je je verzekert voor de schade die anderen mogelijk door jou toedoen oplopen, zowel lichamelijk als materialistisch.

Je kunt ook kiezen om schade aan jou eigen spullen of lichaam te verzekeren door jou eigen toedoen via een WA gedeeltelijk casco of een WA volledige casco (een all risk verzekering). Er zijn ook nog aanvullende verzekeringen zoals een verhaalsrechtsbijstandsverzekering en een verzekering voor inzittenden.

Stel je kampeerautoverzekering zelf samen
Een kampeerautoverzekering zit over het algemeen eenvoudig in elkaar en het biedt je een uitgebreide dekking. Bij de meeste aanbieders van verzekeringen kun je een eigen verzekering samenstelling op basis van de eisen en wensen die jij hebt voor de verzekering van jou kampeerauto. Bij veel aanbieders van kampeerautoverzekering kun je kiezen uit geen eigenrisico en een hogere premie of een lagere premie met een hoger eigen risico.

Vergelijk online gemakkelijk de diverse verzekeringsmaatschappijen om zo tot de meest goedkope kampeerautoverzekering te komen. Bij het vergelijken van kampeerautoverzekeringen is niet alleen de premie van belang, maar ook de polisvoorwaarden. Kijk daar ook goed naar bij het vergelijken
van een kampeerautoverzekering.