Doorlopende annuleringsverzekering

Wil je te allen tijde verzekerd zijn wanneer je geplande reis onverwachts niet door kan gaan? Er zijn veel redenen waardoor een reis niet door kan gaan. Denk aan ziekte, het overlijden van een familielid, het verlies van je baan of een ongeval. Met een doorlopende reisverzekering hoeft je niet voor elke vakantie opnieuw een annuleringsverzekering af te sluiten en vaak is een doorlopende annuleringsverzekering ook goedkoper dan een kortlopende annuleringsverzekering.

En wat als ik met mijn partner of een groep op vakantie ga?

Bij een doorlopende annuleringsverzekering ben je ook verzekerd wanneer je reispartner door een geldige reden niet meer mee op vakantie kan gaan of de vakantie vanwege je reispartner vroegtijdig ten einde komt. Ook dan kan je door een doorlopende reisverzekering je geld terug krijgen. Wanneer je met een groep op reis gaat kan het hele reisgezelschap in één keer verzekerd worden.

De voordeligste doorlopende annuleringsverzekering aan

Dat is afhankelijk van tegen welke risico`s je allemaal verzekerd wil zijn. Ook is het vaak voordelig om een doorlopende annuleringsverzekering in één pakket met uw doorlopende reisverzekering bij dezelfde verzekeringsmaatschappij af te sluiten. Verder kun je een annuleringsverzekering afsluiten voor concert of theaterkaartjes. Het ligt er dus aan hoe uitgebreid het pakket is dat je wil verzekeren en van je eisen welke verzekeringsmaatschappij voor jou het goedkoopst is. Online zijn er tal van mogelijkheden om alle wensen en bijbehorende kosten uit te stippelen en te vergelijken.