Vergelijk hieronder alle reisverzekeringen

Het werkt heel gemakkelijk in 2 simpele stappen.

1: Vul uw gegevens in 2: Vergelijk de aanbieders OF: Bekijk direct

Reisverzekering vergelijken

Het is belangrijk dat je reisverzekeringen met elkaar vergelijkt, voordat je er een afsluit. Dit om te voorkomen dat je ergens anders betere voorwaarden vindt. Bij Allesoververzekeringen.info kun je verschillende reisverzekeringen met elkaar vergelijken, zodat je zeker weet dat je de goedkoopste verzekering hebt.

Reisverzekering vergelijken: tips

Wanneer je een reisverzekering gaat vergelijken, dan zijn er aantal dingen waar je rekening mee moet houden.  Je bent namelijk goedkoper uit als je dit doe. Het eerste waar je op moet letten, is dat je alleen verzekert wat je ook echt denkt nodig te hebben. Dit begint al bij de keuze voor Europa of werelddekking, maar het is ook belangrijk om naar kleinere details, zoals vergoeding voor medische kosten, annuleringsverzekering etc., te kijken. Daarnaast is het goedkoper om samen met je partner of met je gezin een polis af te sluiten. Dit komt omdat de risico`s per persoon dan lager zijn en je dan ook maar een keer voor pechhulp in het buitenland betaalt.

Reisverzekering vergelijken: aanbieders

Bij Allesoververzekeringen.info kun je verschillende reisverzekeringen met elkaar vergelijken. Zo hebben wij bekende aanbieders, maar ook de minder bekende verzekeringsmaatschappijen in onze vergelijking opgenomen, zodat je een uitgebreid overzicht krijgt van welke polissen er allemaal aangeboden worden. Daarnaast maakt Allesoververzekering.info ook nog onderscheid tussen doorlopende en kortlopende polissen wanneer je een reisverzekering gaat vergelijken. Een aantal verzekeringsmaatschappijen die wij naast elkaar leggen zijn Delta Lloyd, Univé, OHRA en Verzekeruzelf.