Vergelijk hieronder alle aansprakelijkheidsvergelijker.

Het werkt heel gemakkelijk in 2 simpele stappen.

1: Vul uw gegevens in 2: Vergelijk de aanbieders OF: Bekijk direct

Opstalverzekering vergelijken

Het vinden van de goedkoopste opstalverzekering is makkelijker gezegd dan gedaan. Tientallen verzekeraars bieden een opstalverzekering goedkoop aan, maar welke past nu het beste bij jouw huis? De opstalverzekering vergelijker van Allesoververzekeringen kan je daar een handje bij helpen. Zo hoef je niet meer alle polisvoorwaarden door te spitten en zie je eenvoudig welke verzekeraar het meest voor jou geschikt is.

Geavanceerde filter om optimaal te vergelijken

Grote en kleine verzekeraars van opstalverzekeringen zijn in de vergelijker opgenomen. Met de uitgebreide filter kun jij zelf aangeven waar je naar op zoek bent en zo zorg je ervoor dat verzekeraars die niet aan je eisen voldoen, al niet meer in het overzicht verschijnen. Heb je een goede verzekeraar gevonden met een aantrekkelijk premie, dan kun je op de betreffende organisatie klikken voor meer informatie en de voorwaarden. Over de prijzen hoef je je geen zorgen te maken, die zijn altijd volgens de laatste ontwikkelingen. Zelfs wanneer de verzekering een aanbieding heeft, wordt je hiervan op de hoogte gebracht door de vergelijker. Wacht dan zeker niet te lang meer met het afsluiten, want acties zijn natuurlijk niet onbeperkt geldig. Met de vergelijker van Allesoververzekeringen wordt het een fluitje van een cent om alle opstalverzekeringen te vergelijken en kun je binnen binnen no-time een verzekering afsluiten.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een opstalverzekering?

Bij het afsluiten van een opstalverzekering is het belangrijk dat je het verschil weet tussen een opstalverzekering en inboedelverzekering.

  • Een opstalverzekering dekt schade aan de woning zelf.
  • Een inboedelverzekering dekt schade aan je spullen.

Om gedoe bij schade te voorkomen kan het handig zijn je opstalverzekering en inboedelverzekering onder te brengen bij één verzekeraar. Je krijgt dan geen discussies over bij wie je de schade moet gaan verhalen. Alles wat vast zit aan of in het huis valt onder de opstalverzekering. Al het andere valt onder de inboedelverzekering.

Er zijn twee soorten opstalverzekeringen die je kunt afsluiten:

  • Allrisk
  • Extra uitgebreid.

De extra uitgebreide dekking vergoedt alleen voorvallen die in de polisvoorwaarden staan vermeld. Allrisk dekt alle schadegevallen, tenzij bepaalde voorvallen zijn uitgesloten.

Tip! Heb je een huis met bijzondere elementen zoals gebogen glas of glas-in-lood? Bestudeer dan goed de polisvoorwaarden en de uitsluitingen.