Vergelijk hieronder alle Inboedelverzekeringen.

Inboedelverzekering vergelijken

Een inboedelverzekering is niet verplicht, maar veel mensen sluiten deze verzekering toch af. Heel logisch, want hiermee ben je verzekerd tegen alle schade die je inboedel oploopt. Student, samenwonend, gehuwd of alleenstaand, iedereen zoekt een inboedelverzekering, maar hoe kies je nou de inboedelverzekering die het beste bij jou past? Dat kun je doen door hier alle inboedelverzekeringen eenvoudig te vergelijken.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een inboedelverzekering?

Bij het afsluiten van een inboedelverzekering is het verstandig te letten op de soort dekking. Sommige inboedelverzekeringen hebben een all-risk dekking en andere hebben een extra uitgebreid dekking. Je bent al goed verzekerd voor schade bij een extra uitgebreid dekking. Schades die worden gedekt bij een extra uitgebreid dekking kunnen zijn:

  • Bliksemschade
  • Brand/schroeischade
  • Stormschade
  • Waterschade
  • Inbraak en diefstal

Elke verzekeringsmaatschappij hanteert andere polisvoorwaarden. Bij het afsluiten van een verzekering is het daarom belangrijk deze voorwaarden goed door te lezen. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Vergelijken van alle inboedelverzekeringen

Alle aanbieders van inboedelverzekeringen vind je in de vergelijker op een rij. In de handige filter vul je jouw informatie in zoals wie je wil verzekeren of wat je wil verzekeren. De gemiddelde jaarpremie van elke verzekeraar wordt berekend zodat je in één blik kunt zien wat het meest voordeligst voor jou is. Vervolgens kun je op de verzekeraar klikken waar jij een verzekering wilt afsluiten en zie je meer informatie en de voorwaarden. De prijzen zijn altijd up-to-date door het geavanceerde systeem waar Allesoververzekeringen gebruik van maakt. Je hoeft je dus niet af te vragen of de prijzen actueel zijn, dat zijn ze! Wanneer er sprake is van een speciale actieprijs, is dat ook zichtbaar in de vergelijker en weet je dat je niet te lang moet wachten met het afsluiten van de deal.


Ben jij het ook zat om door stapels folders en polisvoorwaarden te bladeren om de voordeligste verzekeraar te vinden? Maak dan snel kennis met de inboedelverzekering vergelijker van Allesoververzekeringen.nl!