Vergelijk hieronder alle aansprakelijkheidsvergelijker.

Het werkt heel gemakkelijk in 2 simpele stappen.

1: Vul uw gegevens in 2: Vergelijk de aanbieders OF: Bekijk direct

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af om je in te dekken tegen door jou veroorzaakte schade aan personen of dingen. Er zijn verschillende aanbieders van deze verzekering, waardoor het raadzaam is deze voor het afsluiten te vergelijken. Je kunt zelf een vergelijkend onderzoek uitvoeren en de websites van de verzekeraars bezoeken, maar het is een stuk eenvoudiger om in een oogopslag te zien wat voor jou geschikt is. Dit is mogelijk met een verzekeringsvergelijker die de verschillende mogelijkheden onder elkaar toont. 

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering?

Verschillende verzekeraars bieden een aansprakelijkheidsverzekering aan, zoals Achmea, Ditzo, Polis Direct en Interpolis. Wat er precies onder de aansprakelijkheidsverzekering valt en hoe hoog de premie is, hangt af van de verzekeraar. Bij het vergelijken van een aansprakelijkheidsverzekering, zie je in één oogopslag welke verzekeraar het beste bij jou past. De vergelijker laat bijvoorbeeld zien wat de premie per maand is en waar je deze voordelig kunt afsluiten. In het keuzemenu aan de linkerkant  kun je verder specificeren wat voor jou belangrijk is. Bij het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering is het belangrijk te letten op een aantal zaken:

  • Niet alle vormen van arbeidsongeschiktheid worden door alle verzekeraars gedekt. Ook dien je hierbij te kijken naar de mate van dekking. Het bedrag dat de verzekeraar uitbetaald kan verschillen per vorm van arbeidsongeschiktheid.
  • Verzekeraars kunnen in hun polisvoorwaarden hebben opgenomen de eerste periode van arbeidsongeschiktheid niet uit te betalen. Je zult deze periode dan moeten overbruggen met eigen middelen.
  • Ook moet je goed nadenken over welk deel van je inkomen je wilt en kunt verzekeren bij de verzekeraar. Hoe meer zekerheid je wilt, hoe duurder de maandelijkse premie.

Vergelijken van aansprakelijkheidsverzekering

Het is belangrijk om voor een verzekering te kiezen die bij jou past. Doe daarom onderzoek door middel van een verzekeringsvergelijker, waarbij je alle noodzakelijke informatie direct te zien krijgt. Zo betaal je niet teveel premie en krijg je precies dat vergoed wat jij nodig hebt.